Aktiviteter

Följ med PAFF ut i svampskogen 9 oktober!

Den 9 oktober går vi på svampjakt! 🍄 Vi möts mellan husen kl 10.15 och tar bussen till ett skogsområde där vi hoppas hitta svamp. Efter att vi plockat färdigt går vi gemensamt igenom vad vi hittat för att identifiera det. Som vanligt bjuder vi på fika! Läs mer i facebookeventet.

On october 9 we’ll go mushroom hunting! 🍄 We’ll gather on campus between the houses at 10.15 and take the bus to a forest where we hope to find some mushrooms. After we’ve finished picking our muhsrooms, we’ll go through everything we’ve found in order to identify it. As usual we’ll provide fika! Read more in the facebook event.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s