Aktiviteter

Städa Sverige med PAFF!

Lördag 10 september städar vi söderstaden i Norrköping i samarbete med Städa Sverige. Vi samlas vid 8.15 och håller på till ca 11, för att sedan gå till Tyska torget för gratis lunch. Deltagare får förtur till valfri PAFF-aktivitet! Läs mer i facebook-eventet.

On Saturday September 10 we clean Norrköping’s söderstaden together with Städa Sverige. We’ll gather at 8.15 and clean until about 11, then head to Tyska torget for some free lunch. Participants will get a guaranteed spot at a PAFF activity of their choice! Read more in the facebook event.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s