Turer 21/22

Höstvandringen 3 Oktober!

Löven på träden börjar sakta men säkert ändra färg och dagarna blir allt kyligare. Sitter du hemma och undrar hur du ska ta vara på denna färgsprakande årstid?

Då har PAFF svaret för dig!

Följ med oss ut i Norrköpings vackra omnejd på en dagstur i det fina höstvädret! Vi kommer vandra i naturreservatet Bråvikenbranten (i Kolmården) och njuta av de vackra vyerna. På turen blir det ett besök av Kopparbogrottan och Skvättsjön. Till lunch steker vi kolbulle* över öppen eld.

  • Begränsat antal platser, först till kvarn gäller!
  • PAFFs turer är till för alla!
  • Turen är alkoholfri!
  • PAFF bjuder på lunch och fika!
  • Turen kommer starta vid 9.00 och vi är tillbaka i Norrköping vid 16.15

Turen kostar 90 kr. Mer info om turen samt betalinfo kommer via mail.

*Vad i hela friden är en kolbulle? Jo, det är en slags pannkaka med stekt fläsk som serveras med lingonsylt. Veganskt/vegetariskt alternativ kommer finnas.

Anmälningsformulär

Event på facebook


Under hösten planerar vi även att dra ut på en svampplockning och stugtur. Håll ögonen öppna för dessa turer!

Kanottur

I början av läsåret brukar PAFF hålla i den årliga kanotturen! Om du missade den i år kommer den alltså komma igen nästa år. Ett tips för dig som inte vill vänta till dess är att önska turer av PAFF! Kanske vill du ut och paddla på en kajak eller en SUP-bräda? PAFF fixar.

Stugmys

Packa marshmallowspaketen och vässa grillpinnarna, för senare i höst blir det en stugtur! Det här är något för dig som gillar lägereldens värme och skogens friska luft.

Vandring

Till hösten kommer vi även dra ut på en höstvandring! Perfekt för att komma bort från pluggstressen ett tag och upptäcka Norrköpings vackra omnejd.

Följ oss på Facebook så du inte missar någon information om våra evenemang!